Uw onderneming opstarten
Als startende ondernemer komt er veel op u af. Niet alleen moet u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK) maar u moet zich bijvoorbeeld ook aanmelden bij de Belastingdienst, verzekeringen afsluiten en allerlei bankzaken regelen. Wij kunnen u hierbij terzijde staan. Starters hebben bij ons een streepje voor. Daarom krijgt u de eerste periode van onze samenwerking een aantrekkelijke korting.

Speciale korting voor starters!!!

Als geen ander weten wij dat u bij het opstarten van uw onderneming voor de nodige kosten komt te staan. Daarom hanteren wij voor startende ondernemers gedurende de eerste 6 maanden een korting van 30% op onze toch al scherpe tarieven.

Administratie
Het opstarten van een onderneming kost in de regel veel tijd en energie. De ervaring leert dat het opzetten en bijhouden van een goede administratie er dan wel eens bij in wil schieten. Een gedegen en up-to-date administratie is echter van levensbelang voor uw onderneming.

Wij kunnen u adviseren over de opzet en inrichting van uw administratie. Beschikt u niet over voldoende boekhoudkundige kennis of ontbreekt het u aan tijd dan nemen wij graag de administratieve verwerking geheel of gedeeltelijk van u over. U kunt zich dan helemaal toeleggen op de start en groei van uw bedrijf en hoeft zich geen zorgen te maken over de daarbij behorende administratieve verplichtingen.

Kiest u ervoor om uw administratie geheel of gedeeltelijk zelf te verzorgen dan richten wij de administratie in overleg met u efficiŽnt in en kunnen u voorlichting geven hoe uw boekhouding op een goede manier bij te houden. Uw administratie kan in dat geval enkele malen per jaar door ons worden gecontroleerd. Na afloop van het boekjaar verzorgen wij voor u de jaarstukken en -rapportage.

Heeft u personeel dan kunnen wij tevens de loonadministratie voor u verzorgen.

Fiscale zaken
Als startende ondernemer heeft u ook verplichtingen tegenover de Belastingdienst. Hoogstwaarschijnlijk zult u in ieder geval aangifte voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting moeten doen. Als u personeel heeft komen daar bovendien de aangiften loonheffing bij.

Al deze aangiften zijn bij ons in goede handen. Vanwege bijna 25 jaar ervaring in de fiscale wereld kunnen wij de voor u meest gunstige fiscale positie bepalen en beschikken we over veel contacten bij de Belastingdienst. Wij gaan verder dan het uitsluitend verzorgen van uw belastingaangiften. Wij kunnen u hierin actief adviseren.

Voor wat betreft uw privť situatie kijken we ook of u recht heeft op huur-, zorg- of kinderopvangtoeslag of het zogeheten kindgebonden budget (voorheen de kindertoeslag). Is dit het geval dan verzorgen wij de aanvraag en afhandeling daarvan.

Ondernemingplan
Vaak zult u geconfronteerd worden met instanties die een ondernemingsplan willen zien. Wij kunnen voor u een compleet ondernemingsplan schrijven. Mocht u dit liever zelf doen dan kunnen wij het financiŽle gedeelte hiervan controleren en eventueel corrigeren of aanvullen.

Vragen?
Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan
contact op met Ronald van der Vliet. Hij informeert u graag verder of maakt, indien u dit wenst, een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.